Ungdomsturene 2021

IPA’s ferietilbud til dig, der er mellem 9 og 16 år, og er barn af et IPA-medlem.

• 6 dage i IPA-center Esbjerg (9-13 år) uge 27
• 5 dage på Skonnerten Fylla Sydfyn Rundt (12-16 år) uge 28

Info fra turleder:

21. maj 2021:

Tilmeldingsfristen er udløbet og vi gennemgår nu alle ansøgninger. Herefter bliver alle kontaktet på mail inden d. 1 juni 2021.

Det er muligt at tilmelde sig ventelisten i tilfælde af at vi får afbud – Dem på venteliste bliver kun kontaktet hvis der bliver pladser tilgængelig.

SERVO PER AMIKECKO – TJENE GENNEM VENSKAB

Med venlig hilsen

Info fra turleder:

Kære alle,

Vi, IPA DK, har besluttet at nedenstående ture planlægges og forhåbentlig kan afholdes som det ser ud pt. i forhold til Covid-19 situationen. Der vil være nogle restriktioner i henhold til dette, som vi vil nævne kort forinden afholdelse af turene. Det kan hele tiden ændre sig, hvorfor det i skrivende stund ikke giver mening at komme nærmere ind på. Vi kan derfor ikke love, hvilke ture ”ud af huset/båden” der vil blive afholdt, men vi vil prøve at lave turene efter bedste evne og de muligheder vi har😊

Såfremt der er for mange tilmeldte, prioriterer jeg sammen med de øvrige turledere. Det være sig i forhold til alder, tidl. ture, sammensætning dreng/pige mv., derefter simpel lodtrækning.

Tilmelding senest 20. maj 2021. Status på tilmeldingerne vil blive opdateret på hjemmesiden! Alle får svar pr. mail inden d. 1. juni 2021.

SERVO PER AMIKECKO – TJENE GENNEM VENSKAB

Med venlig hilsen
Johni Müller, (Fyns Politi),
tlf. 3087 0087,
e-mail: johnimuller08@gmail.com

Skonnerten Fylla Sydfyn Rundt for 12-16 årige
IPA-Center Esbjerg i en uge for 9-13 årige

6 dage i IPA-center Esbjerg (9-13 år)

Uge 27

Er du mellem 9 og 13 år, kan du i perioden fra søndag den 4. juli kl. 1700 til lørdag den 10. juli 2021 kl. 1000 tage med på sommerlejr i IPA-center Esbjerg, hvor der er plads til cirka 25 børn.

IPA-center Esbjerg ligger bare 200 meter fra stranden, så der bliver rig mulighed for at bade, bygge sandslotte og spille bold på stranden. Derudover bliver der arrangeret udflugter til spændende steder, så har du lyst til en spændende og sjov uge, skal du sætte kryds i kalenderen og få tilmeldt på hjemmesiden.

Der er ca. 5 voksne turledere med til at sørge for, at I alle sammen får et rigtigt fedt ophold. OG SÅ KOSTER DET KUN 950 KR. Her skal jeg dog nævne, at du selv skal sørge for lidt lommepenge samt transportudgiften til og fra Esbjerg. Der plejer dog at blive arrangeret fælles togtransport fra København alt efter behovet.

5 dage på Skonnerten Fylla Sydfyn Rundt (12-16 år)

Uge 28

Er du mellem 12 og 16 år, så var det måske en kanon oplevelse i perioden fra mandag den 12. juli til fredag den 16. juli 2021 at deltage i sejlturen ”RUNDT I DET SYDFYNSKE ØHAV” med Skonnerten Fylla, hvor der er plads til 27 rigtige teenagere.

På turen kommer du til at deltage i alt normalt forefaldende arbejde om bord – her kan jeg nævne navigation, styre skibet, sætte sejl, lave mad, vaske op og rydde op. Der bliver også tid til badeture, fiskeri, og skulle der blive lidt tid til overs, er der mulighed for at spille kort, fortælle vittigheder og sove under anderledes forhold end hjemme. Du får helt sikkert også knyttet nye venskaber på denne tur.

Da du ikke skal stå med hele ansvaret selv, så er der udover besætningen 4 voksne turledere med. OG SÅ KOSTER DET KUN 1150 KR. Her skal du så lige lægge mærke til, at du selv skal betale for transport til og fra Svendborg samt medbringe lidt lommepenge.

Tilmeldingsfristen var 20. maj 2021

Læs beretninger fra tidligere deltagere:

 

 


Læs beretninger fra tidligere deltagere:

Ungdomstur – Esbjerg 2019

 


Ungdomstur – Tjekkiet 2018


Ungdomstur – Fyn rundt på Skonnerten Fylla 2018


Ungdomstur – Esbjerg 2017


Læs flere beretninger i tidligere udgaver af IPA Nyt !

Translate »