IPA World Congress

IPA World Congress

Invitation to the 67th World Congress  in Ohrid, North Macedonia17th September - 22nd September IPA World Congress 2024 – Registration…

Læs mere

Service gennem venskab

“Servo per Amikeco”

IPA (International Police Association) er en venskabs organisation for politiansatte og pensionerede kollegaer fra politistyrker verden rundt, stiftet i 1950 af den britiske betjent Arthur Troop. I 2024 udgøres organisationen af 369.000 medlemmer fra 68 lande fordelt på 6 kontinenter, heraf Danmarks mere end 8700 medlemmer!

Dette gør organisationen til den største politiorganisering i verden!

Sidste nyt fra forretningsudvalget:
"(...) Først og fremmest kan vi glæde os over, at vi har fået en præsident, Martin Hoffmann fra Østrig, der har opbakning fra 80% af sektionerne. Det er et rigtigt godt og vigtigt rygstød at have, når man skal træde i Pierres ganske store fodspor.

Vi kan også glæde os over, at valgene et langt stykke hen ad vejen gik den vej, vi ønskede. Der er ligeledes grund til at glædes over, at de valgte – når de ikke lige var dem, vi stemte på – bestemt er gode og dygtige mennesker (...)"

Citat fra lederen i IPA Nyt 4/2023
"Til landsmødet i maj i år, blev jeg valgt til at efterfølge Niels Bak som generalsekretær for IPA Danmark.

Jeg er utrolig glad for at have fået denne mulighed, og det er med en ikke uvæsentlig grad af ærefrygt, at jeg nu skal forsøge at fylde et par særdeles store sko efter Niels.

Heldigvis har jeg god hjælp at hente fra resten af forretningsudvalget, ikke mindst da Niels har valgt at fortsætte, nu som assisterende generalsekretær. (...)"

Citat fra lederen i IPA Nyt 3/2023
Translate »