IPA’s Politihunde

IPA’s Politihunde

IPA's internationale afdeling har fået tilsendt billeder af tjenestehunde i hele januar! En politihund er uddannet til at hjælpe politi…

Læs mere

Service gennem venskab

“Servo per Amikeco”

IPA (International Police Association) er en venskabs organisation for politiansatte og pensionerede kollegaer fra politistyrker verden rundt, stiftet i 1950 af den britiske betjent Arthur Troop. I 2023 udgøres organisationen af 372.000 medlemmer fra 68 lande fordelt på 6 kontinenter, heraf Danmarks mere end 8900 medlemmer!

Dette gør organisationen til den største politiorganisering i verden!

Sidste nyt fra forretningsudvalget:
"(...) IPA handler om forståelse på tværs af grænser, kulturer, sædvaner etc. Denne forståelse skaber vi hverken på Skype, Teams eller andre platforme. Den skaber vi i den direkte menneskelige kontakt og forbindelse. (...)"
Citat fra lederen i IPA Nyt 4/2022

IPA Danmark
En del af verdens største politiorganisation!

0
Medlemslande!
"Det bliver et særdeles spændende og interessant efterår for IPA på verdensplan, og derved også for IPA Danmark. Nu skal IPA medlemmerne fra hele verden endelig igen mødes til den internationale IPA Verdenskongres, der afholdes i uge 40 i Lloret de Mar i Spanien.

Det vil kunne betyde ændringer for IPA Danmarks virke fremover. Det kan være, at det fx besluttes, at vi skal have et elektronisk medlemskort, eller der skal ydes mere til internationale kurser, samt andre tiltag, som vi selvfølgelig vil sørge for at orientere jer om, når mødet er overstået."

Citat fra lederen i IPA Nyt 3/2022
Translate »