Service gennem venskab

“Servo per Amikeco”

IPA (International Police Association) er en venskabs organisation for politiansatte og pensionerede kollegaer fra politistyrker verden rundt, stiftet i 1950 af den britiske betjent Arthur Troop. I 2022 udgøres organisationen af 372.000 medlemmer fra 68 lande fordelt på 6 kontinenter, heraf Danmarks mere end 8900 medlemmer!

Dette gør organisationen til den største politiorganisering i verden!

Sidste nyt fra forretningsudvalget:
"(...) Da Arthur Troop grundlagde IPA, gjorde han det i skyggen af II Verdenskrig med al dens meningsløshed, grusomhed og modbydelighed. Hans grundtanke var, at vi i dialogen og venskabet kunne skabe en fælles forståelse. Denne fælles forståelse skal bidrage til at nedbryde barrierer og bidrage til fredelig sameksistens. (...)"
Citat fra lederen i IPA Nyt 2/2022

IPA Danmark
En del af verdens største politiorganisation!

0
Medlemslande!
"Internationalt og nationalt er der igen masser af IPA aktiviteter, såsom kurser, møder og festligheder. Vi skal, som IPA medlemmer, gøre hvad vi kan for fortsat at have Internationalt samarbejde, og herunder sociale sammenkomster med kollegaer fra nær og fjern. Derfor bør du også, i det omfang det er muligt i den kommende tid, deltage i de IPA arrangementer, som IPA lande, kredse og lokalforeninger arrangerer.

Nationalt har generalforsamlinger og masser af arrangementer været udsat, men efter regeringens sidste udmelding her ultimo januar 2022, så kan vi godt komme i gang med det hele igen. Derfor denne opfordring til at komme i gang med masser af IPA aktiviteter igen."

Citat fra lederen i IPA Nyt 1/2022