Påmindelse om Tysk som fremmedsprog kursus på IBZ Gimborn

IPA’s kursusejendom IBZ Gimborn har udgivet kursusprogram for 2024!

Udvid din horisont professionelt, kulturelt og socialt! – deltag i et engelsksproget kursus på Gimborn i 2024!

Gimborn er IPA’s internationale kursuscenter tæt på Køln i Tyskland. Det faglige indhold af kurserne er højt, og under hele kurset får du mulighed for at stifte bekendtskaber med kollegaer fra andre lande og nationer.

IPA Danmark dækker kursus prisen til alle udbudte kurser på IPA’s uddannelsesinstitution i Tyskland.

På vegne af vores Norske IPA sektion vil vi gerne påminde om det IPA seminar de har planlagt i perioden fra den 23. september 2024 til og med 27. september 2024 som omhandler Tysk som fremmedsprog.

Der er tilmeldingsfrist til kurset 1. juni 2024


IPA Norge har tidligere afholdt samme seminar med stor succes og tilbagemeldingerne har været rigtig gode.

Det er et seminar, som egner sig både for de som er i aktiv tjeneste men også for pensionister, som ønsker at forbedre deres tysk kundskaber.

For de som ikke har tidligere gjort bekendtskab med Gimborn kan det oplyses kort at det er et sted der ligger ca. 15 km udenfor Køln. Kursusstedet kan være behjælpelig med afhentning af kursusdeltagere som ankommer til Køln.
Kursusstedet er et gammelt mindeværdigt slot, som er omgivet af flot natur. Der er flere bygninger i området som bruges som overnatningssteder for de deltagende kursister.

Alle måltider serveres i tilknytning til slottet og indgår i kursus afgiften

Se mere på vores underside her på hjemmesiden under Medlemsområde > Kurser og Seminarer > IBZ Slot Gimborn (Eller tryk her!)


Tryk her for at se de engelsksprogede kurser.

 

Translate »