Female Police Officer Defensive Tactics Instructors Course

Et kursus målrettet dig som kvindeligt IPA medlem:

Kursusbeskrivelse:
Forestil dig, om du vil, et selvforsvarssystem til brug af politier, der ikke er afhængig af perfekt teknik eller konstant træning, kræver ikke, at du er dygtig, kraftfuld eller fit og passer både kvinder og mænd.

Det er let at lære, let at mestre, nemt at huske, let at bruge under stress, effektiv og er lovligt forsvarlig. I modsætning til kampsport, er dette selvforsvarssystem designet af politibetjente til politibetjente. Det virker, fordi det er afhængigt på naturlige kropshandlinger og grovmotoriske færdigheder, der retter sig mod sårbare dele af kroppen. Det er testet i virkelighedsbaserede politiscenarier, der giver en kontekst, der gør det muligt for betjenten trykprøver sig selv.

Dette giver igen tillid til udøverne og teknikkerne. Det er også enormt sjovt, et aspekt man ofte savner under træning. Vi vil gerne have flere kvinder mere involveret i samtalen om selvforsvar; derfor har vi lagt dette kursus sammen om at uddanne en kadre af kvindelige instruktører, fordi vi tror på den bedste måde at inspirere på kvinder er for kvinder at vise vejen.

Kurset er hovedsageligt praktisk og vil søge at lære de delegerede selvforsvarssystemet, samt informere dem om kampteorierne.

Tilmelding og mere info:
Læs mere om kurset: Kursusbeskrivelsen fra IBZ Gimborn
Tilmelding følg vejledningen: På IPA Danmarks underside om IBZ Gimborn – tryk her

Tilskudsregler
IPA sektion Danmark refunderer 100% af kususafgiften for medlemmer, der deltager i et kursus/seminar på Gimborn efter gældende retningslinjer (se link ovenfor)

(find mere info om alle IBZ Gimborns andre kurser på IPA Danmarks underside – Tryk her)

Translate »