Sejltur på Færøerne Juli 2022

IPA Kreds 14 Færøerne

Inviterer på en unik mulighed i juli 2022 og 2023

IPA Føroyar har forhåndslejet Westward Ho i tre dage midt i juli. Foreløbig for både 2022 og 2023. Tanken er at vi fortsætter langt ud i fremtiden. Dagene er altid de samme: TIRSDAG, ONSDAG og TORSDAG i 2. uge af juli.

Sluppen Westward Ho TN 54 fra Tórshavn var en af slupperne fra Sluptiden, den blev bygget i Grimsby i England i 1884 og findes stadig. Den ligger ved kaj i Thorshavn, den bruges til kortere ture og ejes nu af Tórshavn kommune.

Programmet er simpelt: Man sejler hver dag fra Tórshavn kl. 10.00. Destinationen bestemmes på dagen (afhænger af vind og vejr).

På turen kan man fiske. Der vil være frokost ombord. Sluppen returnerer til Tórshavn samme dag kl. ca. 18. Her fortsætter vi med grillmad på dækket, harmonika og hygge. Pris for hele molevitten (sejlads, frokost og grill) er KUN 750,00 kr./dag

Kan i parentes bemærke, at der er gode chancer for at fange mange og store fisk, som man kan beholde.

Der vil være mulighed for at overnatte ombord på sluppen. Køjepladserne er begrænsede i antal (ca. 16). Hvis man vil overnatte, skal man medbringe sengetøj. Nærmere kan aftales omkring morgenmad og pris.

En tur for hele familien. Vi kommer helt tæt på de smukke kyster med enestående natur.

Skibet tager ca. 45 passagerer.

Tilmelding til direkte til arrangør: Michael Christian Gram – E-mail: mgr001@politi.dk

Læs om Westward HO og IPA Færøernes rundfart i 2021:

Translate »