Netherlands & Low lands on Patrol

IPA Netherlands on Patrol &
IPA Low Lands on Patrol


Har du mod på, at udforske andre landes kulturer?
Har du mod på, at lære mere om udenlandsk politi?
Har du mod på, at få flere udenlandske bekendtskaber?
Er du tjenestegørende og under 41 år?

Kan du sætte kryds herved, så har du mulighed for, at melde dig til et eller flere af de senest annoncerede IPA-arrangementer hvor IPA Danmark har fået mulighed for at sende et par medlemmer afsted til hver.

Netherland on Patrol 2023 – fra den 23. september til 1. oktober 2023

IPA-distrikterne i Rotterdam og Haag inviterer på besøg i deres respektive storbyer og omgivelser, for at få indsigt i politiarbejdet i Holland. De vil gerne dele ud af deres erfaringer sammen med unge politifolk fra andre IPA-lande. En vigtig del af dette besøg er naturligvis begyndelsen på et længerevarende venskab mellem landene og de politifolk, der deltager.

Der er udarbejdet et alsidigt program, der blandt andet inkluderer et besøg på det nederlandske retsmedicinske institut, på besøg ved Rotterdams havnepoliti, en præsentation af Haag som demonstrationsby og en diskussion om mangfoldighed. Deltagerne skal kunne medbringe uniform.

IPA Holland afholder udgifter til programlagte aktiviteter, samt mad og enkelte drikkevarer. IPA Danmark afholder udgift svarende til billigste offentlige transport.

Low lands on Patrol 2024 – 7. til 15. april 2024

International Police Association sektion Limburg (Holland) og Antwerpen (Belgien) præsenterer stolt ‘Low Lands on Patrol 2024’. Denne begivenhed er beregnet til at styrke IPA-sloganet ‘Servo per Amikeco’. Selve arrangementet er et samarbejde mellem de ‘lavt liggende lande’ (Holland og Belgien). Vores hovedmål er at

gøre IPA interessant for ‘unge’ og tiltrække nye medlemmer verden over. IPA er en unik organisation med uendelige muligheder. Det vil vi gerne give unge medlemmer chancen for skabe venskaber over hele verden.

Programmet byder på besøg ved de respektive politistyrker, herunder patrulje, helikopter, hund og færdselsafdelinger. Derudover Ride-Along, selvforsvarstræning og afprøvning af deres Walther p99 pistol.

IPA Holland og IPA Belgien afholder udgifter til programlagte aktiviteter, samt mad og enkelte drikkevarer. IPA Danmark afholder udgift svarende til billigste offentlige transport.

Gældende for arrangementerne er, at ved at tilmelde sig disse accepteres det af deltagerne, at der vil blive taget billeder og videooptagelse under arrangementet. Disse billeder og videoer vil blive brugt til promoverende formål af IPA. Alle repræsenterede sektioner vil få adgang til disse billeder og videoer for at bruge dem kun til IPA-formål.

Tilmelding sker via dette link: www.IPA-dk.dk/ypos

De inviterende IPA Lande/Sektioner afholder udgift jf. program inkl. overnatning. IPA Danmark afholder udgift til billigste offentlige transport.

Man kan søge om deltagelse i én eller flere af de opslåede events. Der vil blive trukket lod blandt alle tilmeldingerne og alle får svar på mail omkring, hvorvidt de er udtrukket som repræsentant for IPA Danmark.

Har du konkrete spørgsmål forud for tilmelding eller brug for opklarende information, så kan IPA Danmarks formand for den internationale kommission, Flemming Krog-Meyer, kontaktes på: international.commission@ipa-dk.dk

Translate »