Overvej at rejse til Irland !

Nedenstående artikel er lavet med inspiration fra IPA Irlands Facebook side.
Herunder opslag fra Chris Verling, National Accommodation Officer, IPA Section Ireland.

Kære IPA-medlemmer,
Vidste du, at IPA Section Irelands indkvartering er beundret over hele verden? IPA-indkvartering er tilgængelig for IPA-medlemmer og deres familier.

IPA Section Irlands Hovedkvarter, IPA Huset på Iona Drive, Dublin 9, Irland, tilbyder seks soveværelser, en blanding af enkelt-, dobbelt- og familieværelser. Hovedkontoret ligger også på denne adresse. Man booker værelser hvortil der er fælles opholdsrum køkken, stue og stor have.

IPA House Dublin vil snart være tilgængelig for online booking.
For at booke IPA House kontakt kontoret 9.30 til 13.30 mandag til fredag (01) 8302907 eller e-mail ipairish@gmail.com

Kontoret har travlt, hvis du sender e-mail-forespørgsler, bedes du være specifik med hensyn til dine behov.

For eksempel: angiv enkelt-/dobbelt-/familieværelse, de specifikke datoer du søger. På grund af den store efterspørgsel efter IPA House Accommodation og dets værelsesvarianter er det svært at imødekomme specielle ønsker, vi vil gøre vores bedste.

Copyright: OpenStreetMap

 

 

IPA Irland har huse/lejligheder i følgende byer:

Dublin

Sligo

Cork

Wexford

Galway

Killarney

Find lokationerne her på kortet for at få et overblik.

Instruktioner til check-in og information om hver ejendom leveres ved betaling af booking, dette er din “go-to” reference, hvis du skulle have problemer under dit ophold.

Vi modtager gerne feedback, vores bolig tilbyder alle moderne bekvemmeligheder. Hvis der er noget, du tror, vi kan forbedre, bedes du venligst sende os en e-mail efter dit ophold, eller hvis du bare nød dit ophold, ville vi blive glade for at høre!

Prissætning på tværs af alle ejendomme er et godt stykke under de nuværende markedspriser, priserne er under revision for 2023-sæsonen. IPA Accommodation drives af IPA Irlands House Office og et team af frivillige, hvoraf nogle er medlemmer tjenestegørende. Der kan være tidspunkter, hvor vi taber bolden, men vi vil gøre vores bedste!

Planlæg din næste ferie nu, find mere inspiration via www.ipaireland.org !!

Herunder er uddrag af IPA´s Internationale Hosting Book hvor alle IPA´s lejligheder og huse er oplistet. Herunder informationer om stederne og kontakt e-mails til at forespørge om ledighed og pris.

Find IPA´s Hosting Book i sin fulde størrelse ved at trykke her

IPA Lejlighed Cork

IPA Lejlighed Galway

IPA Hus Dublin

IPA Hus Killarney

IPA Lejlighed Sligo

IPA Hus Wexford

Translate »