Formand Sociale og kulturelle kommission

 

                                              Mikkel Ross

Jeg er politikommissær ved Sydøstjyllands Politi, hvor jeg arbejder som indsats- og efterforskningsleder.

Jeg blev ansat i politiet i 2001, og blev medlem af IPA i 2005 efter at være kommet fra Københavns Politi til Horsens Politi. De mange sociale aspekter og sammenholdet i IPA Horsens gjorde, at jeg valgte at involvere mig i bestyrelsesarbejdet, og i 2008 blev jeg lokalforeningsformand for IPA Horsens.

I 2011 blev jeg kredsformand for IPA Kreds 4. Springet fra lokalformand til kredsformand betød, at jeg blev en del IPA DK´s hovedbestyrelse og fik indblik i såvel nationalt som internationalt IPA arbejde. Begge dele syntes jeg er spændende, og i 2015 blev jeg valgt til 3. vicepræsident, det der nu hedder formand for den sociale og kulturelle kommission.

Jeg har gennem årene deltaget i mange både nationale og internationale arrangementer. Jeg deltog bl.a. i Young Police Officer programmet i Ungarn i 2007 og har deltaget i større IPA begivenheder i Polen og på Cypern.

Det sociale element i IPA ligger mig meget på sinde. I en travl hverdag syntes jeg det giver værdi at mødes med kollegaer i og omkring IPA arrangementer. Ligeledes vil jeg gerne slå et slag for de utallige muligheder IPA åbner op for. Her tænker jeg især på ungdomsturene for medlemsbørn, og på de mange oplevelser der ligger i at mødes med IPA medlemmer fra andre lande. Ligeledes vil jeg gerne slå et slag for brugen af vores 3 danske IPA huse, såvel som de internationale IPA huse.

SERVO PER AMIKECKO - TJENE GENNEM VENSKAB