6 dage i IPA-center Esbjerg (9-12 år)

Er du mellem 9 og 12 år, kan du i perioden fra søndag den 5. juli til lørdag den 11. juli 2020 tage med på sommerlejr i IPA-center Esbjerg, hvor der er plads til cirka 25 børn.

IPA-center Esbjerg ligger bare 200 meter fra stranden, så der bliver rig mulighed for at bade, bygge sandslotte og spille bold på stranden. Derudover bliver der arrangeret udflugter til spændende steder, så har du lyst til en spændende og sjov uge, skal du sætte kryds i kalenderen og få tilmeldt på hjemmesiden.

Der er ca. 5 voksne turledere med til at sørge for, at I alle sammen får et rigtigt fedt ophold. OG SÅ KOSTER DET KUN 950 KR. Her skal jeg dog nævne, at du selv skal sørge for lidt lommepenge samt transportudgiften til og fra Esbjerg. Der plejer dog at blive arrangeret fælles togtransport fra København alt efter behovet.

 

5 dage på Skonnerten Fylla Sydfyn Rundt (12-15 år)

Er du mellem 12 og 15 år, så var det måske en kanon oplevelse i perioden fra mandag den 27. juli til fredag den 31. juli 2020 at deltage i sejlturen ”RUNDT I DET SYDFYNSKE ØHAV” med Skonnerten Fylla, hvor der er plads til 27 rigtige teenagere. På turen kommer du til at deltage i alt normalt forefaldende arbejde om bord – her kan jeg nævne navigation, styre skibet, sætte sejl, lave mad, vaske op og rydde op. Der bliver også tid til badeture, fiskeri, og skulle der blive lidt tid til overs, er der mulighed for at spille kort, fortælle vittigheder og sove under anderledes forhold end hjemme. Du får helt sikkert også knyttet nye venskaber på denne tur.

Da du ikke skal stå med hele ansvaret selv, så er der udover besætningen 4 voksne turledere med. OG SÅ KOSTER DET KUN 1150 KR. Her skal du så lige lægge mærke til, at du selv skal betale for transport til og fra Svendborg samt medbringe lidt lommepenge.

 

5 overnatninger på Island (13-17 år) uge 42

Er du mellem 13 og 17 år - (alder gælder ved turens start), så planlægger IPA i uge 42 2020 i perioden søndag den 11 .oktober til fredag den 16. oktober 2020 en tur til Island. Turens indhold er en tur i den Blå Lagune, mange gåture i byen, udendørssvømmehaller, fysiske aktiviteter og naturen på Island. Vi vil ligeledes besøge politiet i Reykjavik.

Rejsen er bestilt, så tilmelding er bindende for flyrejse og hotelophold. Der vil være 4 voksne turledere, og det er en alkoholfri tur. 

TUREN KOSTER KUN 3350 kr. plus evt. lommepenge og transport til Kastrup Lufthavn.

Der er budgetteret med 28 pladser. Såfremt der er for mange tilmeldte, vil det blive prioriteret i rækkefølgen – afslag sidste år (skriv det evt. i bemærkninger ved tilmelding), alder (ældste har fortrinsret), tidl. Ture, fordeling af drenge/piger, værelsesfordeling og til sidst simpel lodtrækning.

ANSØGNINGSFRIST 11. april 2020.

(Alle får svar pr. mail inden den 27. april 2020)

 

 

Kontaktperson: Johni Müller, Indbrudsgruppen, Fyns Politi, 3087 0087, johnimuller08@gmail.com

 

 

Tilmeldingsformular (kræver du er logget ind)

 

 

 

(Til de voksne: Kunne du tænke dig, at deltage på en ungdomstur som turleder?

Kontakt Ungdomsrejsekoordinator Johni Müller via email: johnimuller08@gmail.com )

 

 


Læs beretninger fra tidligere deltagere:

 

Ungdomstur - Tjekkiet 2018

 


 

Ungdomstur - Fyn rundt på Skonnerten Fylla 2018

 


 

Ungdomstur - Esbjerg 2017

 


Læs flere beretninger i tidligere udgaver af IPA Nyt !