Ungdomsturene

IPA’s sommertilbud til dig, der er mellem 9 og 18 år, og er barn af et IPA-medlem.

 

  • 5 dage i IPA-center Esbjerg (9-12 år)
  • 5 dage på Skonnerten Fylla Sydfyn Rundt (12-15 år)
  • 1 uge med sjove aktiviteter i Tjekkiet (15-18 år)

 

Er du mellem 9 og 12 år, kan du i perioden fra søndag den 1. juli til lørdag den 7. juli 2018 tage med på sommerlejr i IPA-center Esbjerg, hvor der er plads til cirka 20 børn.

IPA-center Esbjerg ligger bare 200 meter fra stranden, så der bliver rig mulighed for at bade, bygge sandslotte og spille bold på stranden. Derudover bliver der arrangeret udflugter til spændende steder, så har du lyst til en spændende og sjov uge, skal du sætte kryds i kalenderen og få tilmeldt på hjemmesiden.

Der er 5 voksne turledere med til at sørge for, at I alle sammen får et rigtigt fedt ophold. OG SÅ KOSTER DET KUN 950 KR. Her skal jeg dog nævne, at du selv skal sørge for lidt lommepenge samt transportudgiften til og fra Esbjerg. Der plejer dog at blive arrangeret fælles togtransport fra København alt efter behovet.

 

Er du mellem 12 og 15 år, så var det måske en kanon oplevelse i perioden fra mandag den 16. juli til fredag den 20. juli 2018 at deltage i sejlturen ”RUNDT I DET SYDFYNSKE ØHAV” med Skonnerten Fylla, hvor der er plads til 20 rigtige teenagere. På turen kommer du til at deltage i alt normalt forefaldende arbejde om bord – her kan jeg nævne navigation, styre skibet, sætte sejl, lave mad, vaske op og rydde op. Der bliver også tid til badeture, fiskeri, og skulle der blive lidt tid til overs, er der mulighed for at spille kort, fortælle vittigheder og sove under anderledes forhold end hjemme. Du får helt sikkert også knyttet nye venskaber på denne tur.

Da du ikke skal stå med hele ansvaret selv, så er der udover besætningen 4 voksne turledere med. OG SÅ KOSTER DET KUN 975 KR. Her skal du så lige lægge mærke til, at du selv skal betale for transport til og fra Svendborg samt medbringe lidt lommepenge.

 

Denne tur wer endnu ikke bestemt for2018.

Er du mellem 15 og 18 år, så kan IPA igen i år i perioden fra søndag den 2. juli til lørdag den 8. juli 2017 tilbyde aktivitetstur til Tjekkiet. Vi skal de første to dage bo på et hyggeligt sportshotel, hvor der bydes på en masse aktiviteter, f.eks. beachvolley, øksekast og selvfølgelig en dukkert i poolen. Programmet ligger ikke helt fast, men vi skal bl.a. riverrafte. De to sidste overnatninger bliver i Prag, hvor vi skal shoppe og på sightseeing. Der er plads til 40 unge på denne tur, og der er 5 voksne turledere med. TUREN ER ALKOHOLFRI OG KOSTER KUN 1.700 KR. Herudover skal du selv sørge for lidt lommepenge og transport til og fra et af bussens opsamlingssteder i Nyborg, Odense, Fredericia eller Aabenraa.

 

Johni Müller, Operativ Sektion i Odense, Fyns Politi, 3087 0087, youth.travel@ipa-dk.dk

 

Tilmeldingsformular

 

 

Advarsel:

 

Hvis du påtænker at rejse til Tyrkiet, så læs lige denne advarsel fra IPA International Executive Board 

Advarsel vedr. rejse til Tyrkiet

 

******

 

 

IPA-Arresøhus

**

Hjerting/Esbjerg

**

Atriumgården

**

 

På Nordisk møde i 2017 blev der af de deltagne lande udarbejdet et Statement.

Se det her:

Statement NBM 2017

 

 

 

 

 

KONTAKT:

IPA Sektion Danmark

Caroline Mathildes Vej 3

3150 Hellebæk

CVR 33334117

Kontakt os